Къщата на куклите

                                                         

Къщата на куклите е Арт работилница, в която децата и младите хора ще могат да прекарат своето време в творене и  създаване на творчески идеи. Създадохме "Къща на куклите", за да създадем пространство на децата, където да могат развиват своето въображение, да създават нещо красиво и да могат да запълват свободното си време. 

В нашето малко арт - пространство ще ангажираме децата в дейности, които са свързани с творчеството. Освен шиене на кукли, децата и младите хора ще развиват своите таланти. В нашето арт пространство ще рисуваме, изработваме бижута, ще работим с глина и естествени материали, като вълна, дърво, шишарки и др. В нашата "Къща на куклите" има много доброволци, които идват от други държави за да помагат на децата и да работят с тях. Доброволците са по Програма Еразъм+ и идват в нашата организация за по 12 месеца.

Къщата на куклите се намира в гр. Варна, кв. "Аспарухово", ул. "Ропотамо" 9А. моб. тел. 0878 599 979 

В нашата "Къща на куклите" можем да организираме рожденни дни, в които да има много забавления и децата да си изработват различни неща (кукли или цветя от вълна). 

Ние можем да изработим кукла или играчка от естествени материали, като ни изпратите  любима картина на вашето дете. Можем да ви предложим вариант от 30см. и 60см.