Фермата на Василица

-----------------------2-.jpeg.jpg  Василица промени много неща - визия, екип, офис, но останa Вярна на мисията си: "В името на детето и неговото семейство".

Продължаваме да работим с деца в неравностойно положение. Продължаваме да помагаме на семействата им. Да бъдем в помощ на образователната система за да не отпаднат децата и младите хора и да останат в обществото. 

През 2020 година сме по-уверени. Получихме дарение от Топ Хаус, които ни предоставиха фургон. Започнахме да създаваме градинки, които се разширяват и стават все по-красиви. Имаме и първите животни - козички и кокошки (надяваме се скоро да ги увеличим). 

Защо селото и природата? Защото те създават друга реалност. Защото природата помага на хората да се променят. Защото природата има нужда да се опазва да се грижим за нея.

Какво можем да Ви предложим? Освен работата с децата и младите хора, ние можем да ви създадем пространство да си организирате пикник. Можете да дойдете при нас и да помогнете в изграждането на фермата. 

Building 700h250Тиймбилдинг - нашият екип може да помогне на вашият екип. Ние използваме естествената среда за да помогнем на екипът ви да се сполоти и да заработи. 

В годините на работа се спряхме на външната среда, защото тя спомага на хората да се отпуснат и да работят. Нашата среда позовлява да се изработят различни концепции за работа. И разбира се, да ви дадем възможност в неформална обстановка да разговаряте и да решавате Заедно.