Истории на дарители

Мисията "Подари шал, шапка, ръкавички и топли чорапки за дете в нужда" набира все повече популярност. 

Във вторник 26.11. - един кашон с много любов и топлина ще тръгне към Сдружение Василица. С пожелание за светли и вълшебни празници от децата от 1 "б" клас на ОУ "Св. Климент Охридски"- гр. Бургас
Ние, екипът на сдружение Василица  също  изпращаме  прегръдки на децата  

Био Магазинче от гр. Сливен също събират подаръци за нас в своето малко и уютно магазинче 

С нас се свързаха още много фирми, много хора, които ни поздравиха и ни дадоха сили да продължаваме, защото в тази кампания има смисъл.

Разбира се не можем да заправим нашите дългогодишни партньори, без, които мисията нямаше да съществува Time Heroes

Ние сме от град Варна, Красимира Пантелеева и Христо Иванов, обединени от една страст - природата на България! Искахме да се разхождаме с наши съмишленици заедно до някое от прекрасните места на родината ни. Колко малко е нужно, за да тръгнеш на път? Малко време, малко добри приятели и малко желание да откриеш нещо непознато, скрито там някъде... Или просто да отвориш очи и да погледнеш от друг ъгъл нещата, които само си мислиш, че познаваш...
Екскурзиите винаги са по-приятни с компания - има с кого да поговориш, на кого да помогнеш и кой да ти помогне, има с кого да се възхитиш на невероятната красота пред очите ти!
Ние сме хора, които много добре знаят това - от личен опит, от безброй преживявания и срещи с познати и непознати. Искахме да сме заедно с децата си и с техните връстници - сред природата, а не само да стоят пред компютрите. Всеки ден мечтаехме да сме на някоя красива поляна, на планински връх или край лагерния огън на морския бряг. И така създадохме своя клуб по пешеходен туризъм БГ БАЛКАНИ. Вече седем години организираме походи в планината и екскурзии из цялата страна. В събота на хижа "Петрича" беше Празникът на есента. Имаше и Кулинарен конкурс - за всички любители на домашна храна, с характерните за есенния сезон плодове и зеленчуци. Участниците предварително бяха приготвили разядки, плата с хапки, салатки, млечни и месни изкушения, глезотийки, солени и сладки нещица, баници и напитки - с кулинарните си умения направиха празникът ни по-вкусен. Всичко беше приготвено с много любов и подарено за добра кауза. Всеки наддаваше реални суми за кулинарните шедьоври, участвали в конкурса. Събрахме 150,00 лв., които ще предоставим на Сдружение "Василица" с благотворителна цел: "Подари шапка, шал, ръкавици и топли чорапки на дете в нужда".

"Приготвихме много вкусотии и ги продавахме на символични цени, искаме да помогнем като се включим в каузата "Подари шапка, шал, ръкавици и топли чорапки на дете в нужда". 

Мили хора, вие стоплихте сърцата ни